Vind håndlavede gennemløbsblink + signeret bog af Gordon P. Henriksen

KONKURRENCEN ER SLUT

Foråret er oplagt til lystfiskeri på Samsø. Med afvekslende kyst og mulighed for altid at finde et passende læ er bl.a. havørredfiskeriet rigtig godt på øen.

Deltag i konkurrencen om en præmie, som kan vække nysgerrigheden – og måske endda højne chancerne for fangst, når du kaster snøren ud!

Præmien består af:

– En gaveæske med 3 stk. håndlavede gennemløbsblink fra Tight Line Lures. Blinkene er designet til at imitere børsteorm, som er én af havørredens yndlingsspiser, specielt i foråret, hvor børsteormene sværmer, og havørreden mæsker sig i de lækre orme. Det sorte blink i midten er special edition, som endnu ikke kan købes.

– Et signeret eksemplar af bogen ET LIV I FISK af den kendte, danske lystfisker Gordon P. Henriksen. Bogen indeholder inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark såvel som en masse dejlige opskrifter, der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet.

Malthe og Pernille fra Tight Line Lures har lavet en film om netop havørredfiskeriet på Samsø i foråret. Se den her og bliv inspireret:

Vinderen trækkes onsdag den 1. juni kl. 12.00.
Vinderen får direkte besked via email.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Senest opdateret: 01/06/2022 13:15