Vind foredragsbilletter og bog af Jeanette Varberg

KONKURRENCEN ER SLUT

Lørdag den 4. september fra klokken 12 til 16 forvandles det grønne område ved SamBiosen til vikingernes verden, Midgård, med vikingelege, musik, kampteknikker, arkæologiske fund og meget mere.

Nu kan du vinde to billetter til den anmelderroste arkæolog Jeanette Varbergs foredrag, som afholdes i forbindelse med arrangementet, samt hendes spændende bog om vikingerne.
Jeanette Varberg er arkæolog og museumsinspektør ved Nationalmuseet. Derudover er hun en af Danmarks førende formidlere af vikingetiden og er blandt andet kendt fra DRs serie ’Historien om Danmark’.

Præmien består af:

  • To billetter til Jeanette Varbergs foredrag den 4. september kl. 16.00 i Kultursalen i SamBiosen. Med billetterne følger en vand, øl eller et glas vin.
  • Jeanette Varbergs bog VIKING – Ran, ild og sværd,  om de vigtige vikinger, som var med til at forme datidens Europa, og på deres betydningsfulde vikingetogter, der ledte vikingerne ud i verden.

I august og september er færgerne fra Aarhus og Hou til Samsø gratis for gående og cyklister og færgen fra Kalundborg til Samsø er gratis for gående og cyklister mandag-fredag.

Vinderen trækkes onsdag den. 1. september kl. 12.00. Vinderen får direkte besked via email.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Senest opdateret: 01/09/2021 15:16