Vind gaveæske med håndlavede blink + signeret bog af Gordon P. Henriksen

KONKURRENCEN ER SLUT

 
Med sine godt 120 kilometer afvekslende kyst og mulighed for altid at finde et passende læ, byder Samsø på unikke muligheder for lystfiskeri og især kystfiskeri.  Hornfisk, havørred, multer, forskellige former for fladfisk og en sjælden gang en torsk, er de mest almindelige arter langs kysterne, så uanset om man er til mede, flue eller spinnefiskeri kan man komme ud med snøren på Samsø.

Nu har du chancen for at vinde en præmie, som kan vække nysgerrigheden – og måske endda højne chancerne for fangst, når du kaster snøren ud!

Præmien består af:

  • En gaveæske med tre håndlavede gennemløbsblink fra den lokale, samske virksomhed Tight Line Lures. Blinkene er til havørredfiskeri, vejer ca. 18 gram og er designet, produceret og testfisket på Samsø.
  • Den kendte danske lystfisker Gordon P. Henriksens rigt illustrerede bog ET LIV I FISK, signeret af Gordon P. Henriksen. Bogen indeholder inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark såvel som en masse dejlige opskrifter, der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. 

       

Tight Line Lures’ youtube-kanal, kan man bl.a. se videoer om, hvordan de håndlavede blink produceres.

Vinderen trækkes torsdag den 30. september kl. 12.00. Vinderen får direkte besked via email.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Senest opdateret: 30/09/2021 12:22