Bryllup på Samsø

Uforglemmelige minder på Samsø

Sidste sommer blev tidligere Miljøminister Kirsten Brosbøl gift på Samsø. Der var mange gode og romantiske grunde til, at brylluppet kom til at foregå netop på Samsø

Politiker Kirsten Brosbøl har altid haft et særligt forhold til Samsø, som også hører til hendes valgkreds. Hun er opvokset i Odder lige på den anden side af vandet, og hun har derfor med jævne mellemrum besøgt øen i løbet af barndommen. Men da hun mødte sin kommende mand, Daniel Raahauge, fik Samsø-forbindelsen en ekstra dimension:

”Min mand har familie på Samsø, og vi låner ofte deres sommerhus til en forlænget weekend og i ferierne. Vi nyder at sidde på færgen og mærke roen sænke sig og ikke mindst at komme ud og nyde den skønne samske natur. Solnedgangen fra sommerhusets altan er balsam for sjælen,” fortæller Kirsten.

Livets store øjeblikke med Samsø som ramme

Samsø kom også til at danne rammen om to af de helt store oplevelser i Kirstens liv. Det var i sommerhuset på Samsø, hun en søndag i marts 2010 fandt ud af, at hun var gravid, og det var i sommerhuset, hendes kommende mand friede til hende: ”Han overraskede mig ved at lægge ringen på min hovedpude. Det var helt uventet, og jeg blev selvfølgelig meget glad.”

Parrets mange fælles Samsø-oplevelser gjorde, at det var helt naturligt at holde brylluppet på Samsø. Så den 25. juni 2016 blev Kirsten og Daniel gift i Tranebjerg Kirke.
Festen blev derefter holdt på Hotel Ilse Made ikke langt fra familiens sommerhus.

”Vi faldt pladask for Hotel Ilse Made. Det ligger tæt ved sommerhuset, og vi er tit gået forbi uden at kigge indenfor, men da vi så stedet og mærkede stemningen, var vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige sted for os. Stedet kombinerer nogle smukke og afslappede omgivelser med en uovertruffen madoplevelse. Det var dejligt at give gæsterne mulighed for at smage på Samsø med blandt andet friske samske asparges, kartofler og rabarber – what’s not to like?”

Alt gik op i en højere enhed
Med brylluppet har Kirsten fået endnu et romantisk minde om Samsø, og hun besøger øen lige så tit hun kan komme af sted med det. Og hun tænker stadig tilbage på brylluppet på Samsø med stor glæde:

”Alt omkring sådan et bryllup emmer af kærlighed. Selvfølgelig mellem brud og gom, men også mellem gæster og brudepar og gæsterne imellem. Og for os gik det hele bare op i en højere enhed. Vi var det helt rigtige sted i vores liv, glæden ved at samle vores nærmeste familie og venner, som bare var på og holdt de mest vidunderlige, personlige og varme taler, som vi aldrig vil glemme. Der var noget helt særligt ved at holde festen på en ø, hvor gæsterne jo ikke bare kan tage hjem om natten. På den måde strakte festen sig faktisk over flere dage. Det var bare skønt!”

Senest opdateret: 12/08/2020 13:49