På efterskole

Samsø Efterskole

Store oplevelser – til lands, vands og i luften!
Samsø Efterskole er ikke helt som andre efterskoler. Udover at den, som eneste efterskole, ligger på Samsø, kan eleverne nemlig sammensætte deres eget efterskoleår ud fra mere end 30 valgfag. Så har man lyst til at dykke, ride, sejle, surfe, gå på jagt, flyve, springe faldskærm, spille musik, løbe adventure race eller noget helt andet, så er Samsø Efterskole stedet!

Valgfagene spænder vidt – og nogle af dem er meget actionprægede og giver udfordringer, de unge ikke får mange andre steder. Med fag som Jagt, Dykning, Ridning, Sejlads, Faldskærmsudspring og Flyvning, Skydning får de udfordringer til lands, til vands og i luften!

Man møder dog også faglige udfordringer på efterskolen. Med niveaudelt undervisning er eleverne sikret faglige udfordringer, der matcher deres evner i alle boglige fag. Det giver dem et bedre udgangspunkt for deres fremtidige uddannelse.

Et år på Samsø Efterskole er noget helt unikt. Det er et sammenhold, man sjældent har oplevet – eller oplever igen. Det er en masse mennesker, som altid er meget tæt på, og som lærer hinanden at kende på godt og ondt. Det er undervisningen – den kedelige og den spændende. Det er suset og adrenalinen højt oppe under skyerne. Det er stilheden og roen i dybet. Det er farten over bølgerne. Det er afslapning og hygge. Det er maden. Det er sproget. Det er udholdenhed og udfordring. Det er grænseoverskridende. Det er rejsen mod det ukendte. Det er en oplevelser der holder hele livet.

Senest opdateret: 25/11/2019 11:14