De voksnes Samsø, Turistinformation

Sommerhuse på Samsø

Uanset om du er til luksus eller simpelt og back to basics, finder du det perfekte sommerhus på Samsø. Du kan vælge mellem mere end 300 sommerhuse fordelt over hele Samsø, hvoraf mange ligger lige ud til vandet. Sommerhuse på Samsø kan lejes for kortere og længere perioder, dog lejes mange kun på ugebasis i højsæsonen.

På denne hjemmeside har vi samlet mulighederne for sommerhuse på Samsø. 

Find dit sommerhus på Samsø her

Kontakt de enkelte steder, for at booke din overnatning på Samsø. Der er link videre til de forskellige steders hjemmesider, hvor du hos mange kan bestille din overnatning online.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan booke din overnatning på Samsø igennem VisitSamsø.


sommerhusFra sommerhus til vinterhus

Uanset årstid er sommerhusferie på Samsø en dejlig oplevelse. I hyggelige og personlige rammer kan dagene bruges, ganske som I lyster. Morgenmaden kan nydes om eftermiddagen og hele dagen kan bruges på at spille Matador. I et sommerhus er det jer, der bestemmer.

Nu grønnes det
Foråret på Samsø er en skøn årstid. Efter de mørke måneder vender lyset og varmen tilbage. Landevejsboderne fyldes efterhånden af delikate grøntsager, og lykken er gjort, når man hjemme i sommerhuset koger årets allerførste nye kartofler. Årstiden indbyder også til lange spadsereture i den forårsfarvede natur, hvor dyr og planter har travlt med at gøre opmærksomme på sig selv. Tilbage i sommerhuset kan de milde forårsaftner bruges i selskab med et godt glas rødvin i hånden, mens grillen varmer op til en ny sæson.

Solen bager
Sommeren står på strandture, lyse nætter og store oplevelser. Allerede tidligt om morgenen skinner solen og opfordrer til en kop kaffe i haven, mens naturen vågner. Cyklerne udstyres med en bakke jordbær, saftevand, håndklæder og alt det der skal til, for at have en god dag på stranden. Den lange og varme dag kan afsluttes med en isvaffel i solnedgangen.

I gyldne farver
Efterårets komme på Samsø illustreres smukt ved det fantastiske farvespil, træer, marker og buske kaster sig ud i. Farverne kan tages med ind på middagsbordet, hvor lækre retter af rodfrugter og græskar er oplagte. Til dessert kan I prøve en samsk æble- eller pærekage. Det er ægte hygge! Hvis vinden bider eller regnen drypper, er det rart at kunne bruge en eftermiddag i sommerhuset. Nu kan du endelig få læst den krimi eller se de film, som du ellers aldrig når.

Vinter som i de gamle dage
Holder du sommerhusferie på Samsø, når det er vinter, kan du opleve en formidabel stilhed. Det hele går lidt langsommere, og der er tid til fordybelse. På Samsø salter vi ikke vejene, så kommer der sne, bliver hele landskabet klædt i hvidt. I sommerhuset kan du tænde op i brændeovnen, oplyse stuen med stearinlys og invitere familie og venner til en dejlig aften. Mange feriegæster vælger også at holde gammeldags jul på Samsø, hvor børn og børnebørn mødes i midten af Danmark.

Senest opdateret: 16/02/2022 12:49