Grupperejser og lejrskole

Sensommerudflugt i ejendomsmæglervejr

Den årlige udflugt for en stor flok østjyske EDC-mæglere med familie gik til Samsø en solskinsweekend i september. Det blev en dag med masser af oplevelser og godt humør.

Lørdag den 10. september ankom et busselskab på 60 personer til Samsø, for at nyde øen og en weekend i hinandens selskab. Deltagerne var ejendomsmæglere fra EDC og deres familier, og anledningen var den årlige sommerudflugt, som hvert år foregår et sted i Østjylland. Det var en af de dage, som ejendomsmæglere – og mange andre for den sags skyld – er rigtig glade for. Fuld sol, temperaturer omkring de 25 grader og svag vind – kort sagt: rigtigt Samsøvejr!

”Øen solgte virkelig sig selv godt i det vejr. Det kunne ikke have været planlagt bedre,” fortæller Peter Lund med et smil. Han er ejendomsmægler hos EDC på Samsø, og han havde fået fornøjelsen af at arrangere turen.

Lokalt bryg og en kold dukkert
Da bussen ankom til Samsø, gik turen nordpå efter en kort rundtur i Tranebjerg. Helt oppe på toppen af Samsø fik flokken først en storslået udsigt og en kort gåtur i bakkerne omkring Issehoved. Derefter var det retur til Nordby, hvor det lokale bryghus serverede fast og flydende frokost efter en kort rundtur i den smukke landsby.

Efter frokosten gik turen via Langør Havn til virksomheden Samsø Bær, der ligger i udkanten af Besser. Her var der rundvisning, masser af gode historier og selvfølgelig smagsprøver. Eftermiddagen blev rundet af med et dyp i vandet ved Ballen for de friske. Derefter var det via Brundby, Ørby og Brattingsborg til slutdestinationen Camping og Feriecenter Samsø, hvor selskabet spiste og overnattede. Søndagen bød på en stille morgen oven på festen og fortsat godt vejr.

Peter Lund ser tilbage på turen med begejstring, og det er han ikke ene om: ”Det var mange af deltagerne, der aldrig havde været på Samsø før, og de syntes simpelthen, det var så fint. Det er klart, at vejret betyder meget for sådan en dag, men den smukke natur og de imødekommende mennesker er her jo altid – uanset vejret.”

Senest opdateret: 12/08/2020 12:21