De voksnes Samsø, Grupperejser og lejrskole

Grupperejse og virksomhedstur til Samsø

Skal du holde familieweekend, bryllup, kursus eller en anden form for grupperejse til Samsø, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvorfor nøjes med at fejre en begivenhed med en frokost eller middag, når man kan samles på Samsø og få en hel weekend sammen.

Samsø har mange og meget forskellige steder, der kan danne en dejlig ramme om den runde fødselsdag, brylluppet eller en anden stor begivenhed. En fest holdt over en hel weekend bliver en helt anden intens oplevelse, hvor der ud over selve festen også er mulighed for ture i den samske natur, tid til den gode samtale og ikke mindst at spise morgenmad sammen og runde selve festens begivenheder.

At man sammen overnatter, der hvor festen holdes, løser mange problemer. Ingen skal tænke over, hvordan man efter en glad aften kommer sikkert hjem. Ægtefæller behøver ikke at blive enige om, hvornår festen skal slutte. Børn kan puttes, når de bliver trætte.

På Samsø har vi mange spændende oplevelsessteder, der er oplagte til grupper og virksomhedsture, kurser og teambuilding.

VisitSamsø hjælper gerne med tips til overnatning, spisesteder, oplevelser, guider etc. 

Find inspiration til overnatning for grupper og virksomheder her

Find spisesteder her

Find oplevelser her


1-DSC_4632På fornavn med køkkenpigen

Den lune leverpostej går bordet rundt, ledsaget af kammeratlig latter. Det er frokosttid på Den gamle Købmandsgård i Ballen Gruppen af kursister tager godt for sig af de hjemmelavede retter, mens køkkenpigen brygger kaffe på den anden side af døren.

Tryg atmosfære

På Købmandsgården er det som at blive inviteret ind i et privat og hyggeligt hjem. Der er pænt dækket op med duge og levende lys. Der er bøger i reolen og fuldstændig autentisk stemning. De intime og personlige rammer falder godt i kursisternes smag, fortæller en af kursets undervisere, Jesper Garde Schreiner: ”På mange andre, moderne kursussteder er der en mere klinisk atmosfære, som kan få mange kursister til næsten at tænke eksamen. Her på Købmandsgården er der en helt anderledes afslappethed, der stimulerer folk til at være sociale og sammen om projektet.”

Farvel til hverdagen

En af kursets deltagere, Frands Søbjerg Hansen fra Energiforsyningen Køge, synes kun, at færgeoverfarten giver kurset ekstra værdi: ”fællesskabsfølelsen og lejrtursstemningen manifesterer et tydeligt skel mellem fastland og hverdag på den ene side og Samsø og noget ekstraordinært på den anden. Allerede da jeg satte bilen på havnen i Kalundborg, kunne jeg mærke, at jeg gav en lille smule slip på dagligdagen.”

”Det er let for alle at komme til Samsø, og overfartstiden kan bruges effektivt, hvis man synes. Samtidig betyder det, at kursusdeltagerne ikke sådan lige kan smutte tilbage på kontoret i en pause eller hjem til aften. Det kan måske lyde som en begrænsning, men vi oplever det stik modsatte; vores kursister synes kun, at distancen til kontoret er en fordel, da de for en gang skyld kan få ro og tid til at fordybe sig,” fastslår Morten Fangel, der som femte generation driver Den gamle Købmandsgård.

Senest opdateret: 26/08/2020 11:07