Konkurrencen “Samsøs bedste kartoffelmad”

Aarhus-Midtjylland_2017_4x1_blue_no_bg

Konkurrencen “Samsøs bedste kartoffelmad” bliver afholdt torsdag d. 25. maj 2017

Vi glæder os til at kunne byde kokke, dommere og publikum velkommen til den femte udgave af “Samsøs bedste kartoffelmad”.
Glæd dig til en eftermiddag med hygge, underholdning, kogekunst og selvfølgelig masser af nye Samsøkartofler.

I konkurrencen dyster en række af øens restauranter om at lave den bedste kartoffelmad af Samsø kartofler, som bedømmes af et dygtigt dommerpanel

Samsk hygge
”Samsøs bedste kartoffelmad” er en konkurrence, der emmer af samsk hygge og samvær kombineret med kogekunst på højt niveau. Publikum kan frit forsyne sig fra det store tag-selv-bord, der bugner med nye kartofler, brød, sild, smør, mayonnaise og en række andre ingredienser, så de selv kan lave en kartoffelmad, som nydes ved langborde.

Sted og adgang
“Samsøs bedste kartoffelmad” finder sted torsdag den 25. maj 2017 i Samsø Hallen, Marsk Stigsvej i Tranebjerg.
Entréen er på kr. 50,- pr. person. Dette inkluderer frit tag-selv-bord

Billetsalg
Et begrænset antal billetter sælges i forsalg hos VisitSamsø fra den 3. april 2017. Billetterne kan ikke reserveres eller sendes. Køb af forsalgsbilletter kan kun foregå ved personligt fremmøde.
OBS: Der er udsolgt af forsalgsbilletter!
Resten af billetterne sælges i døren i løbet af selve dagen.

Program for dagen
11.30: Dørene åbnes for publikum
12.15: Dommerkonkurrencen går i gang
12.30: Første deltagermad serveres for dommerne
14.30: Præmieoverrækkelse
15.00: Tak for i dag

Dommerpanelet 2017

Paul Cunningham
Rasmus ”Feinschmeckeren” Palsgård
Jesper Koch
Ida Davidsen
Oscar Davidsen Siesbye
Rasmus Munk
Nadia Mathiasen
Jørgen Christian Jensen

Sponsorer 2017
– flere tilføjes løbende

Senest opdateret: 16. May. 2017 14:28

Information

  • Samsø Hallen, Tranebjerg
  • 8305, Samsø
  • Tlf.: +45 86590005
Vi bruger cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet