GDPR og privatlivspolitik

FORTROLIGHEDSPOLITIK – Visit Samsø – juli 2020

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:
Visit Samsø ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og videregivet, og vi sætter stor pris på din tillid.

Denne meddelelse indeholder en beskrivelse af vores fortrolighedspolitik i forbindelse med behandling af personoplysninger om kunder og andre brugere af vores webshop og digitale tjenester, herunder abonnenter på vores nyhedsbreve. Fortrolighedspolitikken bliver jævnligt opdateret, og vi anbefaler derfor, at du læser denne side jævnligt for eventuelle ændringer.

Denne fortrolighedspolitik finder anvendelse på indsamling og behandling af personoplysninger, der indhentes om dig ved hjælp af alle medier eller fra andre kilder af Visit Samsø.
Personoplysningerne kan indsamles af Visit Samsø og bliver derefter behandlet i en central database, der administreres af Visit Samsø.

1. Cookie politik
Når du besøger Visit Samsøs hjemmeside, bliver der lagt en cookie på din computer. En cookie er et lille stykke tekst, der gemmes på din computer, telefon eller hvad du bruger til at surfe Internettet med. Cookien bruges grundlæggende til at gemme informationer om dig på din computer.

Vi bruger den til statistik, som giver os mulighed for at optimere brugeroplevelsen.

Vi opfordrer dig til at acceptere de cookies vores website anvender, da de hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre.

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik eller dine rettigheder som registreret, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

1.2 Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
VisitSamsø
SE-nr: 23795515
Anton Rosens Plads 3, 8305 Samsø
Telefon: 8659 0005
Email: visit@samsoe.dk

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies og afviser dem fremover
Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra dette website, skal du, under internetindstillinger i din browser, vælge avancerede cookieindstillinger, og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Du kan finde mere information om at slette alle cookies på denne side: support.google.com

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?
Vi kan indsamle følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Dine basisoplysninger, dvs. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, alder, andre demografiske oplysninger og præferencer.
  • Oplysninger om din kontakt/kommunikation med os, f.eks. hvilke produkter du køber online eller ved telefonisk bestilling, betalingsoplysninger, returneringer, forbrugerservicekontakter, undersøgelsesoplysninger, deltagelse i konkurrencer eller arrangementer, m.v.
  • Oplysninger om dig fra sociale medier m.v., f.eks. kommentarer o.l..
  • Oplysninger om dine digitale aktiviteter, såsom browserdata, nyhedsbreve og fysisk tilstedeværelse, gennem cookies, pixel tags og lignende teknologier, som beacons og WiFi adgangspunkter, herunder IP-adresser og MAC-adresser.

Hvilke rettigheder har du?
Dine rettigheder jf. Databeskyttelsesloven:
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet
Du har ret til at få slettet alle de data vi har opbevaret om dig
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. Se mere på datatilsynet.dk

2.3 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: tools.google.com

2.4 Facebook (kommentarsystem og likefunktionalitet)
Websitet bruger cookies fra Facebook til at konstatere om du har liked en side på sitet og til at styre kommentarfunktionaliteten på siderne.

2.5 Twitter (delingsfunktionalitet)
Websitet bruger cookies fra Twitter til at konstatere om du har delt en side på sitet.

2.6 Google+ (like- og delingsfunktionalitet)
Websitet bruger cookies fra Google+ til at konstatere om du har givet en side +1 eller delt en side fra sitet.

2.7 YouTube (brug af design)
Websitet bruger cookies fra YouTube i forhold til at bestemme hvilket design fra YouTube der kan bruges på videoerne på sitet.

2.8 Indmeldelse og nyhedsbrev
Der bruges cookies i forbindelse med indmeldelse og tilmelding af nyhedsbrev for at måle om du kommer helt i mål i disse processer eller falder fra undervejs. Dette for at vi kan yde en bedre service for dig.

Har du nogen spørgsmål?
Vi vil altid gerne høre fra dig, og du er til enhver tid velkommen til at sende spørgsmål, kommentarer og bekymringer vedrørende fortrolighed og datasikkerhed.

Vi bruger cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter