Husholdningen på Samsø i gamle dage

På Samsø har vi en lang og stolt madhistorie med masser af dejlige opskrifter.

Et samarbejde mellem Samsø Fødevarenetværk, Østjyllands Spisekammer og Dansk Landbrugsmuseum har bl.a. udmøntet sig i det lille hæfte “Husholdningen på de østjyske øer – Samsø og Tunø”, hvori du kan læse om maden på Samsø set ud fra en historisk synsvinkel samt udvalgte historiske opskrifter, der er testet af Historisk Køkken – en gruppe af frivillige madentusiaster, der arbejder med historiske retter på Dansk Landbrugsmuseum.

Husholdning på de østjyske øer_Side_01

Senest opdateret: 20. Dec. 2018 11:53

Vi bruger cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter