Booking
Priser 2024 Fra 550 - 1355 DKK
Hotel

Brundby Hotel og Restaurant

Midt på det sydlige Samsø ligger Brundby Hotel, som også er kendt som Danmarks eneste RockHotel. Med både værelser, restaurant, koncerter og underholdning er der mange muligheder for at få en unik oplevelse ud af sit ophold her. 

Da Turid “Guf” Hanevold Nielsen første gang så det gamle og forsømte badehotel på Samsø, forelskede hun sig i det. Da var øens fineste hotel i miserabel stand, men efter mange timers arbejde, hver dag i otte måneder, forvandlede hun det til Danmarks eneste rockhotel totalt renoveret og indrettet med en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Det var blandt andet sammen med musikeren Poul Krebs, at Turid “Guf” Hanevold Nielsen skabte det populære rockhotel på Samsø. Læs mere om den historie her.

Overnatning

Danmarks eneste RockHotel råder over 16 temaværelser med fem store nye badeværelser fordelt på gangen.

Desuden findes tre ”haveværelser”, et idyllisk hønsehus og to nye værelser med eget bad og toilet.

På hotellets øverste etage ligger suiten ”Stairway to heaven” med plads til 2-6 personer.

Oven over scenen ligger den charmerende ferielejlighed “Backstage”. Her er der eget køkken, tv-stue, spisestue, 2 soveværelser, badeværelse, brændeovn og en stor terrasse med skøn udsigt.

I længen ved siden af hotellet finder man “Stalden”, som er en stor lejlighed beliggende i hotellets gamle staldbygning. Her er der køkken, badeværelse, et romantisk soveværelse og en stor tv-stue med mulighed for flere opredninger. Endvidere er der egen parkeringsplads og hyggeligt have-/gårdmiljø.

I 2010 overtog Brundby Hotel fem nye luksus værelser 25 meter fra hotellet. Beliggende i ”Det Gamle Bageri”.

Restaurant:
Restaurant med klassisk dansk mad af øens råvarer og gerne økologi. Børnemenuer, a la carte og menuer til hotellets intime koncerter. Prøv Eric Claptons favorit suppe.

Koncerter:
Brundby Hotel tilbyder intime koncerter, der er efterspurgte og efterhånden garanti for en unik oplevelse. Oplev store navne på den lille scene.

Brundby Hotel har gennem årene dannet rammen om flere smukke bryllupper. Blandt andet blev Mathilde Falch i 2012 gift med sin Jesper her.

Læs mere om hotellet her og find inspiration til dit ophold.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Bar
Faciliteter:
Egen parkeringsplads
Faciliteter:
Hund tilladt
Faciliteter:
Restaurant/Café
Faciliteter:
WiFi
Faciliteter:
Åbent hele året
Kapacitet:
Kapacitet: Senge
Kapacitet:
Kapacitet: Værelser 27

Senest opdateret: 14/07/2024 13:10

Booking