Booking
Priser 2024 Fra 850-1650 DKK
Hotel

Samsø Badehotel

Hotel:
Midt i Samsøs billedskønne og idylliske natur finder du Samsø Badehotel. Omringet af den smukkeste natur, kort afstand fra vandet, danner badehotellet rammerne for et fredeligt og hyggeligt ophold for dig og dem du har kær.

Hos Samsø Badehotel – Ilse Made, sætter de fokus på, at alle gæster skal kunne slappe af og trække stikket i beroligende og smukke omgivelser. Badehotellet er for nyligt blevet renoveret, så alle nye – såvel som tidligere besøgende gæster kan få den bedst mulige oplevelse. Nu også mulighed for Glamping.

Restauration:
Udover værelser med hjemlig atmosfære, serverer hotellets restaurant hver aften lækker mad for både logerende og ikke logerende gæster. Restaurationen tilbereder mad med afsæt i det nordiske og franske køkken med inspiration af naturen, og sammensætter menuer ud fra sæsonens råvarer, og meget gerne økologisk samt lokalt. Køkkenet har åbent for frokost og middag, hvor der tilbydes velsmagende menuer eller a la carte.

Badehotellet skønne personale står klar til at byde dig velkommen med åbne arme på Samsø – uanset om du skal nyde en smagsoplevelse i vores delikate restaurant, en getaway fra hverdagens stress og jag eller deltagelse i et arrangement.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Badehoteller

Senest opdateret: 14/07/2024 12:50

Booking