Grupperejser, Naturoplevelser

Samsø Labyrinten for grupper

Samsø Labyrinten er et populært udflugtsmål for grupper, firmaarrangementer eller familiefester. Labyrinten kan huse mange deltagere samtidig, og der er er ingen ventetid, da alle grupper har sin egen rute. På den måde kan man også nemt lave en hyggelig konkurrence ud af besøget.

Firmatur til Samsø Labyrinten

I forbindelse med firmaudflugt, teambuilding og andet kursus, er Samsø Labyrinten den oplagte ramme for turens aktivitet. Her udfordres deltagerne fysisk, mentalt og samarbejdsmæssigt i konkurrence og socialt samvær.

Et firmaarrangement kan bestå af følgende:

  • Velkomst
  • Personlige opgaver
  • Forfriskning
  • Konkurrence med præmie

Læs mere og indhent tilbud på besøg i labyrinten i forbindelse med firmaarrangement.

Familiefest og lignende arrangementer

En tur i Labyrinten er sjov for alle i familien. Med en Stifinder i hånden skiftes børn og voksne undervejs til at svare på spørgsmål, så alle i gruppen inddrages. Til arrangementet kan enten benyttes standardopgaver eller personlige spørgsmål indsendt på forhånd.

Labyrinten er med sine forskellige mål og temaer meget fleksibel. I kort afstand ligger målene Uglens Hule og Evighedspladsen, som blandt andet tilgodeser busselskaber med begrænset tid i labyrinten.

Indhent gerne seniortilbud.

Handikapadgang

Labyrinten er mål for mange børne- og vokseninstitutioner, da også brugere med elkørestol har nem adgang. Et stort udvalg af mål i Labyrinten – 8 i alt – giver fleksibilitet i turenes længde. For udviklingshæmmede er Labyrinten en stor oplevelse, hvor det også visuelt er spændende at færdes med bl.a. dyresilhuetter. Der er standardopgaver på alle niveauer.

For grupper med Samsø som destination er en tur i labyrinten næsten et must.

Praktisk information
Der er siddepladser til 100 gæster, heraf 40 overdækket.
Stor P-plads til busser.
Medbring gerne egen frokost.

Priser
75 kr. for voksne – 65 kr. for børn (3 – 12 år)
10% grupperabat ved min. 20 personer.

Senest opdateret: 06/05/2024 09:12