Grupperejser, Naturoplevelser

Samsø Labyrinten for grupper

Samsø Labyrinten er et populært sted at besøge på firmaturen eller til familiefesten. Labyrinten kan huse mange deltagere samtidig og der er er ingen ventetid, da alle grupper har sin egen rute.

Firmatur
I forbindelse med firmaudflugt, teambuilding og anden kursus, er Samsø Labyrinten den oplagte ramme for turens aktivitet. Her udfordres deltagerne fysisk, mentalt og samarbejdsmæssigt i konkurrence og socialt samvær.

Et firmaarrangement kan bestå af følgende: Velkomst, personlige opgaver, forfriskning og konkurrence med præmie. Indhent gerne tilbud.

Familiefest og lignende arrangementer
En tur i Labyrinten er sjov for alle i familien. Med en Stifinder i hånden skiftes børn og voksne undervejs til at svare på spørgsmål, så alle i gruppen inddrages. Til arrangementet kan benyttes standardopgaver eller personlige spørgsmål indsendt på forhånd.

Busselskaber
Labyrinten er med sine forskellige mål og temaer meget fleksibel. I kort afstand ligger Uglens Hule og Evighedspladsen, som netop tilgodeser busselskaber med begrænset tid. Indhent gerne seniortilbud.

Handikapadgang
Labyrinten er mål for mange børne- og vokseninstitutioner, da også brugere med elkørestol har nem adgang. Et stort udvalg af mål i Labyrinten – 7 i alt – giver fleksibilitet i turenes længde. For udviklingshæmmede er Labyrinten en stor oplevelse, hvor det også visuelt er spændende at færdes med bl.a. dyresilhuetter. Der er standardopgaver på alle niveauer.

Praktisk information
Der er siddepladser til 100 gæster, heraf 40 overdækket.
Stor P-plads til busser.
Medbring gerne egen frokost.

Priser
70 kr. for voksne – 60 kr. for børn (3 – 12 år)
10% grupperabat ved min. 20 personer.

Senest opdateret: 26/10/2021 08:18