Booking

Ballen Havn

Ballen Havn er Samsøs største og mest besøgte havn og har ca. 10.000 gæsteanløb om året.Der er i juli 2004 udlagt nye flydebroer på den sydlige mole, og derved er serviceniveauet fremover blevet hævet væsentligt i forhold til tidligere år. Ballen Havn ligger på den sydlige del af Samsø på østsiden.

Ballen Havn blev kåret til årets lystbådehavn 2014 af Danske Tursejlere

Ballen Havn, som ejes af Samsø kommune, består af en yderhavn med anlægspladser for de mere dybgående skibe og af den NW for yderhavnen beliggende gamle havn, der er delt i 2 bassiner.

Ballen, hvor havnen ligger, er Samsøs ferieby nr. 1 med masser af restauranter, caféer, øens eneste diskotek mv.

Beliggenhed
 Dybder
Største skibe
Vandstand
Fartbegrænsning
Fyr
Ankerplads
Ressourcer
Toldklaring
Havneområde
Særlige bestemmelser

En del af Det Østjyske Øhav

Ballen Lystbådehavn er en af 12 havne i Det Østjyske Øhav. Med mange øer og havne spredt ud over et forholdsvist lille område er Det Østjyske Øhav et ægte paradis for lystsejlere, der gerne vil have mange muligheder og høj fleksibilitet. Du kan læse om de andre havne i Det Østjyske Øhav her. 


Uge 29 på Ballen Havn

Husk, at der er Samsø Festival på Samsø i uge 29. Festivalpladsen ligger 2 km nord for havnen.

Derfor er Ballen Havn denne uge ekstra fyldt op og med masser af glade festivalgæster i gaderne. Så er du til spræl og fest i gaderne, er det den rigtige uge at besøge Ballen Havn. Er du derimod til den ellers så stille og rolige Samsø-stemning, skal du nok undgå at ligge til i Ballen Havn i denne uge.


Samsø Festival

Når Samsø Festival åbner, står unge teenagere belæssede med dåseøl side om side med dansende pensionister i køen til billetvognen. Når Samsø Festival først er skudt i gang, kan publikum se frem til fire dage med musik, sol, strand og vand.

Børn og unge elsker Samsø Festival, fordi pladsen er overskuelig, de føler sig trygge og møder nye venner. Musikprogrammet er bredt, og der er noget for næsten enhver smag på festivalens tre scener.

Læs mere om Samsø Festival her


Senest opdateret: 27/06/2024 13:43

Booking