Booking
Bed & Breakfast, Retreatsteder

Mellem-Rummet Retreat, Natur Guesthouse & Glamping

Yoga, meditation og mindfulness

Mellem-rummet Retreat er et af Danmarks mest eftertragtede retreatsteder, skabt ud af rammerne på en gammel slægtsgård.

Helt herude, hvor stilheden balancerer og roen nænsomt siver ind, ligger Mellem-rummet Retreat. Energien og atmosfæren her er noget særligt – her finder du ro, stilhed og stemning.

Beliggende langt fra alfavej, ned ad grusvejen og tæt på egen strand mod vest, gemmer sig et fredfyldt åndehul. Her midt i den stille natur tæt på himmel og hav, land og vand ligger et fristed og frirum til dig. Æstetiske rammer og indretning – det hele omgivet af den skønneste natur, hvor du kan nyde lyden og duften af naturens bevægelse omkring dig. Her får du det, som hverdagen ellers ikke tilbyder. Her kan du opleve dig selv, se mørket, vækkes af lyset og høre stilheden.

Ud over grupperetreats og individuelle forløb året rundt samt naturglamping og guesthouse i sommerhalvåret, tilbyder Mellem-rummet i sommerferieperioden også drop-in yoga i en af Danmarks smukkeste yogasale.

Mellem-rummet er som et langt varmt kram – og hvis ikke den omkringliggende natur og ro, har fået dine skuldre på plads, sørger Mellem-rummet for en helt særlig stilhed, ro og stemning, så den sidste spænding hurtigt forlader din krop og dit sind” – Maria

Senest opdateret: 14/07/2024 12:25

Booking