Booking
Ferielejlighed

Holmegaard Ferielejligheder

Holmegaards ferielejligheder har en enestående beliggenhed – kun 10 minutters gang fra centrum af Ballen. Tæt på Ballens restauranter, butikker og hyggelige lystbådehavn og nabo til Samsø Energiakademi – og alligevel helt tilbagetrukket for enden af den smukkeste rønneallé, tæt på marker og med udsigt helt til Brundby stubmølle til vest og havet til øst. Gården ligger kun 250 meter fra havet og har egen strandgrund.

Holmegaards store smukke stuehus er nyistandsat med 5 ferielejligheder. Der er lagt vægt på gedigne materialer, høj komfort og bæredygtige løsninger. Lejlighederne har eget badeværelse, 1 eller 2 soveværelse(r) og opholdsstue. To af lejligheder har også stor altan eller havestue. Der er gratis wi-fi til rådighed.  

Alle lejligheder har den smukkeste havudsigt, og er indrettet med naturens farver inspireret af havet, markerne og stranden, der omgiver gården. Hver lejlighed kan rumme op til 4 personer.

Til lejlighederne er der et fælles veludstyret køkken og dejlig stor spisestue – naturligvis også med havudsigt. Gårdens store have med havemøbler er til fri benyttelse for gårdens gæster.

Holmegaard kan lejes samlet og er velegnet til grupper op til 20 personer, eksempelvis den store familie og vennegrupper, eller til virksomheder.
Lejlighederne kan også lejes enkeltvis, og de enkelte lejligheder er en ideel ramme for par, familier eller vennepar. 

Holmegaards driftsbygninger anvendes fortsat til landbrugsdrift. På gårdens marker dyrkes kartofler, hvede, byg og raps.

 

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Egen parkeringsplads
Faciliteter:
WiFi
:
bra-lejligheder
Kapacitet:
Kapacitet: Senge
Kapacitet:
Kapacitet: Værelser 9

Senest opdateret: 06/12/2021 21:30

Booking