Booking
Priser 2023 Fra 5250 DKK
Ferielejlighed

Ballen Strandpark

Hold ferien på Samsø i de skønne ferielejligheder eller huse ved Ballen Strandpark. Strandparken ligger kun et stenkast fra stranden og ca. 400 m fra Ballen centrum og lystbådehavnen.

I Ballen Strandpark har du mulighed for at booke både ferielejligheder og huse i forskellige størrelser. Ophold må være af minimum tre overnatninger. Dog i ugerne 27-32 udlejes kun på ugebasis med ankomst/afrejse lørdage.

Boligerne er alle lyse og hyggelige og beliggende med den skønneste udsigt. Der er fladskærms-TV og fri Wi-Fi i alle boliger og fri parkering.

Strandparken ligger ud til Kattegat og lige ved skøn og børnevenlig badestrand. I Ballen by finder du bl.a. den charmerende lystbådehavn, diverse tøjbutikker, specialbutikker, fiskehandler, iskiosk, Dagli’Brugsen m.m. Derudover er der flere gode restauranter, caféer og et diskotek. Det er i Ballen, det sker.

I nærområdet finder du også den smukkeste natur og de hyggeligste byer, der helt sikkert er et besøg værd. Ikke mindst når du skal købe friske grøntsager eller jordbær ved en af de mange boder rundt omkring på øen.

Samsøs største by Tranebjerg ligger kun 4 km. fra Ballen. Her finder du bl.a. Netto og SuperBrugsen samt andre gode shoppemuligheder langs hovedgaden.

Planlægger i ferie på Samsø og ønsker at bo både med høj komfort, nær strand og samtidig med eget køkken, er Ballen Strandparks ferielejligheder og huse et godt bud.

For mere info om lejligheder og huse, se www.ballenstrandpark.dk

Der udlejes fra minimum 3 dage. I ugerne 27-32 udlejes kun på ugebasis. Ankomst/afrejse lørdage. Booking/leje sker via Ballen Badehotel.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Egen parkeringsplads

Senest opdateret: 06/06/2023 17:35

Booking