Optiker

Samsø Optik

Samsø Optik – Guld, ure og selvfølgelig optik i særklasse! Ud over høj faglig ekspertise og stort udvalg af dansk design vil du opleve service i verdensklasse!

Samsø Optik har 3 mærkesager
• Høj faglig ekspertise kombineret med det bedste måleudstyr
• Stort udvalg i såvel klassiske som hotte modeller inden for briller, solbriller, smykker og ure. Inden for kontaktlinser er de bedste og sundeste linser en selvfølge
• Legendarisk service

Briller
Hos øens eneste optiker kan du finde et omfattende udvalg af flotte, moderigtige brillestel, så du kommer til at se rigtig godt ud! Samtidig får du en fagligt højt kvalificeret hjælp til at vælge de rigtige glas, så du kommer til at se rigtig godt ud! Samsø Optik giver altid 20 % rabat på alle glas.

Kontaktlinser
Samsø Optik er lagerførende af tre typer supergode linser med tilhørende væsker.

Solbriller
Solbriller er ikke bare solbriller, Samsø Optik kan vejlede dig til det rigtige valg – uanset om du vil have en modebrille eller et stykke højteknologi.

Ure
I Samsø Optik kan du få mange smukke ure fra BERING og Bonett. Du kan få alt fra det klassiske armbåndsur, det yndige smykkeur til det robuste arbejdsur i titan og med safirglas. Du får skiftet batteri i dit gamle ur gratis – ved køb af nyt ur.

Smykker
Hos Samsø Optik kan man også finde skønne smykker i guld og sølv fra Kranz & Ziegler og Aagaard. Det er en trendy smykkekollektion af danske designersmykker, der er helt oppe i tiden.

Service
Der er landsdækkende service.

Du kan roligt shoppe på Samsø!

Senest opdateret: 01/12/2023 21:15