Håndværkere

Brdr. Stjerne

Din lokale aut. VVS-installatør, når det gælder

Brdr. Stjerne udfører VVS arbejde herunder alternative energiløsninger med levering og montering af varmepumper, samt service på varmepumper og fjernvarme.

Brdr. Stjerne er forhandler og installatør af Hwam- og Wiking brændeovne.

Energiløsninger
Brdr. Stjerne er VE godkendt og kan tilbyde løsninger indenfor alle områder, lige fra levering og montering af luft/luft samt luft/vand varmepumpe til jordvarme, fjernvarme og andre avancerede løsninger med alternativ energi og styring heraf.

Varmeanlæg/fjernvarme
Brdr. Stjerne har ekspertisen, når det gælder varmeanlæg – nyinstallation, udskiftning og service af fjernvarme, centralvarme, gulvvarme, varmestyring og fordeling, mekanisk ventilation og varmegenindvinding.

Smedearbejde
Brdr. Stjerne udfører smedeopgaver inkl. pladeopgaver i stål, rustfrit stål og aluminium.

Kloakmester
Brdr. Stjerne er autoriseret kloakmester og udfører alt indenfor kloak i boligen.

VVS-udstilling
Brdr. Stjerne er en del af kæden VVS Comfort A/S, der består af nogle af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører. Se aktuelle tilbud på vvscomfort.dk eller aftal et besøg i udstillingen.

Totalentrepriser 
På håndværkerforeningens hjemmeside finder du øens håndværkere, der i samarbejde kan hjælpe med dit næste byggeprojekt eller servicearbejde. Ønsker du hjælp til at samle et hold håndværkere eller bare finde en håndværker til en enkelt opgave er Brdr. Stjerne gerne behjælpelig.

 

Senest opdateret: 06/12/2021 10:01