Booking
Priser 2024 Fra 795-995 DKK
Camping

Sælvigbugtens Camping

Sælvigbugtens Camping er en familieplads, der ligger midt på øen lige ud til Sælvigbugten – her er hygge, en afslappet atmosfære og naturen i centrum. Med sin beliggenhed kun et stenkast fra Sælvigbugtens børnevenlige strand er de ydre rammer for et dejligt ophold på Samsø sat. Man kan medbringe telt, campingvogn m.v. og slå sig ned ude på pladsen, man kan leje velindrettede hytter eller værelser med udsigt over Sælvigbugten.

Hytter
På pladsen er der mulighed for leje af nye velindrettede campinghytter med eller uden bad/toilet. Hytterne har 6 sovepladser og er opdelt i to separate soverum samt et opholdsrum med en køkkenafdeling. Det er tilladt at have hund med i hytterne. Dyner og puder forefindes mens sengelinned og håndklæde medbringes eller lejes på pladsen. Lejer står selv for slutrengøring eller dette kan tilkøbes.

Værelser
På pladsen er der mulighed for leje af nye store lyse dobbelt-/familieværelser, hvor de fleste har udsigt over Sælvigbugten. Endvidere er der et handicapvenligt dobbeltværelse i stueplan. Alle værelser er med eget bad/toilet og med adgang til fuldt udstyret køkken.

Glamping
Med et strejf af det vilde blandet med luksus er glamping lige til at gå til for alle. Teltene er hyggeligt indrettet med 2 senge. Teltene er forsynet med fast bund, terrasse, gas grill, køleskab, el-kedel, service og gryder. Det er luksuscamping – der bare må prøves!

Faciliteter og emner
Medlem af:
DK-CAMP
Faciliteter:
Køkken

Senest opdateret: 19/06/2024 21:30

Booking