Booking
Priser 2024 Fra 450 DKK
Feriecenter

Oasen Samsø

DET HANDLER OM AT NYDE LIVET!

For Oasen Samsø er det vigtigt at kunne tilbyde et dejligt ophold for gæster med forskellige behov

Der tilbydes en herlig ferie for familien med børn i forskellige aldre. Her kan man slå sig løs i sportshallen, på fodboldbanen eller hygge med spil og fjernsyn i opholds- og aktivitetsrummet. 

Fordi der er masser af plads og mange hyggelige kroge er Oasen også attraktiv for par, enlige og mindre grupper, som søger den afslappede atmosfære eller bare en god base som udgangspunkt for deres oplevelser på skønne Samsø.

Startskuddet til en dejlig dag

Oasen er kendt for den lækre morgenbrunch, de kan tilbyde – her er alt, hvad hjertet kan begære for store og små. Det er en fantastisk stund mellem 8.00 og 10.00, hvor stedets forskellige gæster sidder både ude og inde og hygger sig, inden de enten drager ud på oplevelser eller bare rykker ned til trampolinerne eller hen under oliventræerne for at hygge videre.

I juli tilbydes dagens aftensmad, som kan nydes med en kølig øl eller god flaske vin på den hyggelige terrasse.

Mange muligheder

Oasen kan mere end de fleste!

Oasen kan danne rammen om den store fødselsdag, gruppeture og lejrskoler. Der er flere forskellige huse velegnet til individuelle behov. Det private selskab eller den store fællestur for den aktive familie – der er plads til alle – også hunden!

Her findes alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser, lejligheder. Både med/uden eget bad/tekøkken. Priser fra 450,- Se hjemmesiden  

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Restaurant/Café
Faciliteter:
Bar
Faciliteter:
Egen parkeringsplads
Faciliteter:
Hund tilladt
Faciliteter:
Legeplads
Faciliteter:
Sportshal
Faciliteter:
WiFi
Kapacitet:
Kapacitet: Senge
Kapacitet:
Kapacitet: Værelser 36

Senest opdateret: 22/07/2024 16:50

Booking