Booking
Priser 2024 Fra 500-750 DKK
Hotel

Nordby Kro

Nordby Kro er beliggende i idylliske Norby på hovedgaden. Med sin centrale beliggenhed er Nordby Kro det ideelle overnatnings- og spisested. Mange af Nordbys bindingsværkshuse er velbevarede, og nær centrum findes der et gammelt gadekær som indbyder til ro. En gåtur på 15 minutter fra Nordby Kro, befinder du dig på Nordby Strand hvor der er badebro, volleybane og forskellige aktiviteter i løbet af året.

Overnatning
Nordby Kro har 14 lyse værelser, hvor alle værelser er indrettet med eget bad og toilet. Her kan du sænke skulderne hvor Nordby Kros personale kræser om detaljerne. Du kan nyde den lækre store have, hvor du kan fordybe dig i den smukke natur eller en god bog.

Restaurant
Nordby Kro har fokus på unikke madoplevelser med lokale råvarer, der passer til årstiden. Hvor der bliver kælet for hver enkel detalje i hver enkel ret. Med en bladning af klassiker teknikker og moderne, kreative ideer finder man et værd af smagsoplevelser hvor man skaber en gastronomisk oplevelse inspireret af det danske, nordiske og franske køkken.

Derudover byder Nordby Kro på et ekstraordinært vinkort, kolde fadøl og sæson cocktails.

Nordby Kro tilbyder forskellige oplevelse pakker, fest optil 100 personer samt konferencelokaler.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Eget bad/toilet
Prisniveau:
Dobbeltværelse: > DKK 700
Kapacitet:
Kapacitet: Senge
Faciliteter:
Have
Kapacitet:
Kapacitet: Værelser 14
Faciliteter:
WiFi
Faciliteter:
Parkering

Senest opdateret: 14/07/2024 12:45

Booking