Booking
Camping, Hytte

Ballen Strandcamping

Ballen Strandcamping er en lille og hyggelig campingplads, som ligger helt ned til vandet på en dejlig naturgrund. Her er ingen nummererede pladser, så du kan selv vælge, hvor du vil ligge. Udlejning af lyse velindrettede hytter eller campingvogne, som også har havudsigt. Moderne servicebygninger.

Campingpladsen
Her er hyggelige områder til telte, autocampere og campingvogne, og særlige bilfrie områder til cykelcampisterne. Du bestemmer selv, hvor du vil ligge. De fleste pladser har havudsigt.

Campingpladsen har bl.a. 2 legepladser, boldbane, minigolf, kæledyr og badebro. I sommerferien er der ekstra aktiviteter for hele familien.

På stranden er der gode forhold for al vandsport. Har du egen båd, kan den ligge på stranden.

Købmandsbutik med bl.a. friskbagt morgenbrød. Hunde er velkomne i snor.

Udlejning af hytter, Villatelte og campingvogne
Pladsen har 18 lyse og venlige hytter til 5-6 pers., som kan danne rammen om en dejlig ferie på Samsø. De fleste af hytterne har toilet og 6 har havkik.

Der er også 5 lyse campingvogne med fortelt, som er placeret et stenkast fra vandet med den skønneste havudsigt. Der er mulighed for at leje et toilet til campingvognen, såfremt man ønsker det. Se de forskellige kategorier på campingpladsens hjemmeside.

Grupper og lejrskoler
Større grupper er meget velkomne og I kan naturligvis få hjælp til at arrangere jeres ophold. Pladsen tilbyder bl.a. levering af mad eller opsætning af stort telt. Kontakt Ballen Strandcamping med jeres ønsker.

Priser
Camping per nat: Voksne: kr. 95,00 – Børn: kr. 48,00 – Strøm: kr. 38,00 –
Miljøgebyr: kr. 9,00 – Hund: kr. 8,00
Hytter og campingvogne per nat: fra kr. 600,00 – 780,00
I højsæson (uge 28 – 31) kun udlejning af hytter og campingvogne i hele uger fra søndag til søndag.

Senest opdateret: 16/10/2021 07:15

Booking