Booking
Camping, Hytte

Ballen Strandcamping

Ballen Strandcamping er en lille og hyggelig campingplads, som ligger helt ned til vandet på en dejlig naturgrund. På campingpladsen er der plads til både egne telte, autocampere og campingvogne, og de fleste pladser har havudsigt. Her er ingen nummererede pladser, så I kan selv være med til at vælge, hvor I vil ligge. Udlejning af hytter, campingvogne, villatelte og sheltertelte, og de forskellige kategorier kan ses på campingpladsens hjemmeside.

Hunde er velkomne på campingpladsen – de skal dog være i snor. I udlejningscampingvogne, -villatelte og -sheltertelte er det dog ikke tilladt at have hund med.

Campingpladsen har en kiosk med salg af bl.a. friskbagt morgenbrød, en dejlig servicebygning, legeplads, boldbane, minigolf, badebro og klappegeder. I højsæsonen er der ekstra aktiviteter for både børn og voksne – herunder bål og fællessang hver tirsdag aften.

På stranden er der gode forhold for al vandsport, og har du egen båd, kan den ligge på stranden. Samsurf udlejer SUP-boards og laver kurser og undervisning fra stranden ved campingpladsen.

Grupper og lejrskoler
Større grupper, lejrskoler o.lign. er meget velkomne, og I kan få hjælp til at arrangere jeres ophold. Kontakt Ballen Strandcamping med jeres ønsker.

Priser
Overnatning pr. nat: Voksne: 100kr. Børn: 50kr.  Strøm: 50kr.
Miljøgebyr pr. person pr. nat: 15kr.
Hund pr. nat: 20kr.
Pladsgebyr pr. nat: 20-50kr.
Pladsens hytter, campingvogne og udlejningstelte pr. nat mellem 700-900kr.
I højsæson (uge 27 – 31) udlejes hytter, telte og campingvogne kun i hele uger fra søndag til søndag.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Pladser til autocampere
Medlem af:
DK-CAMP
Faciliteter:
Butik/Kiosk
Faciliteter:
Legeplads
Faciliteter:
Minigolf
Faciliteter:
Campingvogne til leje
Faciliteter:
Hytter til leje
Faciliteter:
WiFi
Faciliteter:
Klappedyr
Faciliteter:
Hund tilladt

Senest opdateret: 25/04/2024 09:20

Booking