Yoga & velvære

Yogamo og Samsø Retreat

Yoga på smukke Samsø
Giv dig selv et fredfyldt pause på din ferie.

Med en fantastisk beliggenhed i skoven ved havet, tilbyder Anette Meldgaard yoga året rundt, på Ørnslund ved Brattingsborg skoven.

Der er faste yogahold hele året.

I højsæsonen undervises der dagligt i strandyoga på stranden i Ballen bagved ishuset. Hold øje med hjemmesiden for aktiviteter.

Anette Meldgaard
Anette Meldgaard står bag Yogamo, og har undervist i yoga i mere end 10 år.

Undervisningen foregår i et roligt flow med grundig instruktion, hvor du både får mulighed for at træne smidighed og styrke samt finde indre ro.

Anette væver elementer fra mindfulness ind i sine timer med fokus på, at du får mulighed for at vende opmærksomheden indad, mærke dig selv og måske lære dig selv bedre at kende undervejs.

Yogaretreat på Samsø året rundt
Anette tilbyder yogaretreats hele året rundt på Samsø med flere dygtige samarbejdspartnere, sådan at hun kan tilbyde dig noget af det bedste.

Hendes retreats afholdes hos Samsø Retreat, på Ørnslund ved Brattingsborg skov nær havet.
Samsø Retreat er en tolænget nyistandsat gård, indrettet med en smuk yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker og udsigt til skoven. Det smukke hus ligger omgivet af den dejligste have med æbletræer, valnøddetræer, morbær, ægte kastanie og masser af fine og forskellige haverum.

Hele stedet summer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i, hvis du vælger et retreat hos Anette Meldgaard.

Fra stedet fører vejen ind igennem skoven helt ud til Samsøs sydkyst, med smuk og fredfyldt sandstrand. Skoven har en helt særlig ro og energi, som du kan opleve hvis du kommer til stedet.

Er I en gruppe på minimum 10, kan Anette Meldgaard arrangere en yogatime for jer, planlægge en yogaweekend eller tilbyde et retreat, lige som I ønsker det.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Afslapningsområde

Senest opdateret: 22/05/2024 16:30