Vi passer på hinanden

Velkommen på Samsø

Kommer du til Samsø i december, kan du glæde dig til smukke naturoplevelser, hyggelig stemning, frisk luft og fred og ro.

Med den stigende smittespredning er det afgørende, at vi alle passer på hinanden og os selv.
Vi opfordrer dig til at følge Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af smittespredning, så både du og dine omgivelser kan nyde Samsø bedst muligt.

Du er altid meget velkommen til at ringe til VisitSamsø tlf. 86 59 00 05 eller sende mail til visit@samsoe.dk for yderligere oplysninger.


Støt det lokale erhvervsliv

Stil sulten med lækker take away
Mange spisesteder på Samsø tilbyder take away og/eller levering af mad hele december. Se listen her

Køb et gavekort
Snart skal livet leves fuldt ud igen, og det glæder vi os alle til. Det hele bliver lidt nemmere at forestille sig, når der hænger et dejligt gavekort til en oplevelse/middag/koncert eller andet på køleskabet.

Giv en gave til en ven
Mange butikker holder stadig åbent. Køb en lille ting til en ven, som helt sikkert også trænger til lidt opmuntring for tiden. Find en butik her: https://www.visitsamsoe.dk/shopping/

Køb online
Der findes en del webshops, som har adresse på Samsø. Her kan du nemt handle, uden at forlade hjemmet.
Se listen over samske webshops her: https://www.visitsamsoe.dk/oplev/webshops/

Planlæg din næste ferie på Samsø
Når vi er på den anden side af Corona-muren, skal vi selvfølgelig holde ferie på Samsø. Måske du har lidt ekstra tid disse dage til at planlægge din næste tur til Samsø? På www.visitsamsoe.dk kan du finde overnatning, oplevelser, gode tips til din ferie og meget mere.

 

Vi glæder os til at se dig på Samsø!

 

Senest opdateret: 11/12/2020 11:43