Booking
Priser 2023 Fra 3050 DKK
Ferielejlighed

Holmsborg Ferielejligheder

Holmsborg Ferielejligheder er beliggende nær Ballen på det sydøstlige Samsø. I gåafstand til både festivalpladsen og dejlig badestrand finder du den “gamle” teglværkbygning fra 1901 på den 2.300 m2 store og ugenerede grund.

Ferielejlighederne ligger desuden bare 3 km fra Samsø Seaside Golf og ca. 1.500 m. fra Hotel Strandlyst og et par km fra Ballen by og lystbådehavn, hvor du også finder Ballen Badehotel.

Holmsborg Ferielejligheder består af i alt fire 3-værelseslejligheder og to 2 værelseslejligheder. Alle ferielejligheder er røgfrie og udstyret med fladskærms-TV og fri Wi-Fi, ligesom du også finder fri parkering på stedet.

  • Holmsborg ferielejligheder samsø ballen3-værelses ferielejligheder: Lejlighederne er hver 57 m2 og med med to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to voksenkøjer. Stue med to ekstra sengepladser og åbent køkken. Badeværelse med bruser. Der forefindes elkomfur, køleskab, mikroovn og service. Opvarmning: Elvarme. Max. 6 personer.
  • 2-værelses ferielejligheder: Lejlighederne er 48 m2 og indrettet med et soveværelse med dobbeltseng og en stue med to ekstra sovepladser og åbent køkken. Badeværelse med bruser.  Inventar ligesom i 3-værelseslejlighederne. Max. 4 personer.

Ferielejlighederne udlejes i minimum tre dage. I ugerne 27-32 udlejes dog kun på ugebasis med ankomst/afrejse søndage.

Læs mere om Holmsborg Ferielejligheder og bestil dit Samsø-ophold her.

Faciliteter og emner
Faciliteter:
Hund tilladt
Kapacitet:
Kapacitet: Værelser 6
Faciliteter:
Egen parkeringsplads
Faciliteter:
WiFi

Senest opdateret: 06/06/2023 17:40

Booking