Grupperejser og lejrskole, Turistinformation

Gruppe- og lejrskoleophold på Samsø

Samsø er det centrale mødested i Danmark, og helt ideelt for grupper.
Det er let at komme hertil både fra Sjælland og Jylland.

Samsø har mange forskellige og sjove aktiviteter, flot natur og kulturhistoriske lokaliteter, der kan gøre jeres ophold helt unikt. Med sin beskedne størrelse er det også nemt og hurtigt at komme rundt til de mange oplevelser på øen.

GRUPPER:
Overnatningsstederne er meget forskellige og tilbyder udover overnatning et bredt udvalg af ekstra services som f. eks. måltider, teltudlejning, udflugter osv. Der er noget for enhver type af arrangement. Fra køjesenge til gode værelser eller hytter. Fra lejrbål til gourmetmad. Værterne samarbejder med et væld af øens andre aktører, og kan derfor hjælpe med at arrangere det perfekte gruppeophold i forhold til gruppens ønsker.

LEJRSKOLEOPHOLD:
Der er lange traditioner for lejrskoleophold for skoler og institutioner på Samsø. Alle værterne er klar til at hjælpe med at arrangere et ophold, der passer til jeres formål med opholdet.

Se hvad de forskellige overnatningssteder kan tilbyde, og kontakt dem direkte for en uforpligtende snak om, hvad de kan gøre for at opfylde jeres ønsker.

Find overnatning for grupper på Samsø på Samsø Lejrskoleforenings hjemmeside.

Senest opdateret: 30/04/2020 11:12

Booking