Group Travel, Tourist Information

Feriecenter på Samsø

Feriecenter på Samsø er for dig, der gerne vil bo et sted, hvor du helt sikkert altid kan finde på noget at lave og det lige uden for døren. En super måde at bo med hele familien. Her kan du hvor du både kan vælge at bo på værelser eller fællesrum og har adgang til køkkenfaciliteter. Hvis du vil bo et aktivt sted, så er feriecenter på Samsø lige noget for dig.

På denne hjemmeside har vi samlet mulighederne for feriecenter på Samsø.

Find et feriecenter på Samsø her

Under feriecenteret kan du læse meget mere, se billeder, priser og meget mere.

Kontakt feriecenter på Samsø, for at booke din overnatning.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan booke din overnatning på Samsø igennem VisitSamsø.


1-viborg-8743Guldhold på træningslejr

De regerende mestre fra Viborg HK’s kvindehold grundlægger sæsonens resultater på Samsø.

For at kunne tackle de udfordrende situationer, der opstår midt inde i sæsonen i Dame Håndbold Ligaen, tager Viborg HK’s damer en uge til Samsø. De arbejder med både det sportslige og det sociale, så de er ét sammentømret hold, når turneringen er i gang. Holdet bor på Camping og Feriecenter Samsø, hvor de spiser og benytter sig af stedets mange aktiviteter, når de altså ikke er i øens håndboldhal.

På Samsø har de fundet de perfekte rammer til at udvikle holdet både sportsligt og socialt. “Vi har valgt at tage herover igen i år, fordi det er et fedt sted, med nogle søde mennesker, og det giver tilsammen godt humør. Her er super mad, gode faciliteter, og vi kan være os selv”, siger cheftræner Christian Dalmose og fortsætter: “Ud over det sportslige lærer vi hinanden og vores grænser at kende, og det er med til, at vi kan klare pressede situationer i de afgørende faser”.

Det handler om at blive rystet sammen1-viborg-8785

Viborg HK er en professionel håndboldklub, der ofte får nye spillere, og her er det vigtigt, at de hurtigt bliver en del af sammenholdet. Mange sportshold tager på dyre udlandsrejser, når de skal på træningslejr, men det har landsholdsspiller Rikke Skov ikke behov for:

“Jeg vil helt klart hellere være her. Det er et fantastisk sted. Vi får lækker mad, og vi hygger om aftenen og her er smuk natur. Det er optimalt at være herovre”.

Louise Burgaard, som også spiller på landsholdet, er enig: “Det sociale samvær betyder rigtig meget. Vi har lært hinanden rigtig godt at kende, og jeg er kommet endnu tættere på de nye spillere. Hvis jeg kunne blive en uge mere, så ville jeg gerne det”.

Last updated: 12/08/2020 14:38