Gourmetaften på Perlen – Bouillabaisse Marseille

Bouillabaisse Marseille – Fiskesuppens konge

Kom på Perlen og få en spændende smagsoplevelse
fredag d. 23. marts kl. 18:30.

Menu
Velkomst m/Champagne og Blinis m/Stenbiderrogn
Bouillabaisse serveret ved bordet*
Bouillabaisse serveres anden gang fra buffet

I aftenens anledning serveres vin buffet i luksusklassen.

Pris
Bouillabaisse menu 685,-
Vin buffet a libitum 450,-
Tournedos menu 475,-

Aftens Bouillabaisse indeholder
Kraftig fiske fond – Hummer – Røde rejer – Muslinger – Kammuslinger – Havtaske – Havkat – Knurhane – Pighvar – Torsk – Rødfisk – Sandart -Tør hvidvin – Fennikel – Tomat – Persille – Timian – Bouquet garni – Hvidløg – Safran – Olivenolie – Løg – Porrer – Hvide rodfrugter – Knust torskelever – Piskefløde og creme fraiche.

Bouillabaissen serveres med Rouille – Revet gruyereost – Hvidløgs croutoner.

*Spiser du eller din partner ikke fisk, serveres oksetournedos Rosini, af Dansk luksus oksemørbrad.

Arrangementet skal forudbestilles på telefon 86592500. Tilmelding er bindende. Perlen opfordrer til at lade bilen stå hjemme.

Information

  • Pris fra: 685,00 DKK
  • Udløber: 23-03-2018
Vi bruger cookies

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter