Demo Image

Samsø har overnatning for enhver smag og pengepung. Find overnatning, der passer til dig...

Demo Image

På Samsø er der ikke langt fra jord til bord. Her bruges primært friske, samske råvarer...

Demo Image

Smukke vandreture, spændende action, kunst og kultur. Find oplevelser på Samsø...

Demo Image

Se, hvordan du kommer til og fra Samsø og selvfølgelig rundt på øen. Her er hver kilometer kort...

Demo Image

Samsø har alt fra velassorterede supermarkeder til ganske små specialforretninger, så her finder du alt, hvad du behøver...

Færgen til Samsø – Priser

Se priserne med Færgen til Samsø fra både Jylland og Sjælland her.færgen til samsøUd af hverdagen, ombord på færgen

Den rolige bevægelse på vandet, det venlige nik til medpassageren, en kold forfriskning på soldækket

Et kig til Samsø, der kommer nærmere og nærmere; det er på færgen, din ferie begynder.

Når du kører eller går ombord i en af færgerne til Samsø, giver du automatisk slip på hverdagens fart og tummel. Sejlturen er akkurat så lang, at du kan få job, regninger og vinduesvask godt på afstand og i stedet glæde dig til det, du nærmer dig.

Allerede inden færgen stævner ud, har du mødt et par af skibsassistenterne, der med matematisk nøjagtighed sørger for, at så mange biler som muligt kan komme med. Øverst oppe på broen sikrer kaptajn og styrmand, at du kommer frem og tilbage i god behold, mens maskinmesteren gør sit til, at mekanikken fungerer, så fartplanen kan holdes.

Mens alle disse mennesker fragter dig til din ferie, kan du læne dig tilbage og nyde en kop kaffe eller en ret fra færgens restaurant, hvor personalet med smil betjener dig. ”Når vi er hjælpsomme og smilende, får vi som regel også smil tilbage,” fortæller Jane Skovsen Nielsen, der har været ansat ved Færgen i over 10 år.

Jane arbejder i restauranten og har gennem tiden taget turen mellem Jylland og Samsø et utal af gange. Alligevel nyder hun stadig mødet med de mange forskellige passagerer: ”Vi sejler jo med en masse forskellige mennesker. De regelmæssige passagerer, samsingerne, lærer man efterhånden at kende, mens de mange turister hver gang byder på nye oplevelser. En ting er dog helt sikkert – turisterne er som regel glade, når de er på vej på ferie, og mange vil helst ikke hjem igen.”

Nyhedsbrev

Sprog/Sprache/Language

Samsø Erhvervs- og Turistcenter - Langgade 32, Tranebjerg - 8305 Samsø - Tlf. +45 8659 0005 - Send en mail